Новини

Tesla обнови системата Autopilot

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2017-06-19 13:20:10, видяна 52 пъти

В края на миналата седмица Tesla обяви, че компанията е пуснала за разпространение към своите клиенти обновената версия на системата Autopilot, комбинираща в себе си функционалности, които по принцип са достатъчни за постигането на пълна автономност на управлението.

В новата версия на Autopilot- Enhanced Autopilot, са включени системи като круз-контрол с функция за следене на трафика и адаптиране на скоростта спрямо него, системата за автономно завиване Autosteer, система за автоматична смяна на платната, напълно автоматично паркиране, както и системата за призоваване на превозното средство Summon (http://www.auto-press.net/a:Собствениците-на-Tesla-ще-могат-да-си-призовават-колите).

От производителя на луксозни електромобили Tesla обявиха също така, че системите за автоматично задействане на спирачната система в случай на опасност, системата за предупреждение при опасност от удар отпред и отстрани, както и други, вече са част от стандартното оборудване на автомобилите на марката.

Сподели:  
Етикети: системата, Tesla, обнови, Autopilot

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Новият Rolls-Royce Phantom...

Новият Rolls-Royce Phantom идва с лазерни фарове, пяна в гумите и... преди 18ч. 21мин.
Salomondrin публикува поредното си горещо видео, в което ни споделя подробности за... още»
Внимавайте в жегата и как да се... BMW X3 2018-а – първи снимки Ултимативният "дует" за пътя и... ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ КИА СОУЛ Е ПОБЕДИТЕЛ...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
5D Какво става с полюса

Близкото бъдеще! Глобалното затопляне води до драстични промени в климата. На северният полюс, ще...

още...