Новини

Това е новата Honda Accord (Видео)

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2017-07-17 14:51:27, видяна 76 пъти

Honda разпространи първата официална информация, снимки и видео на изцяло новото поколение на хитовия си за североамериканския пазар модел Accord, с който компанията поставя началото на новото направление в дизайна и технологиите си.

Новата Honda Accord обещава да предложи нетипичен за сегмента си интериорен простор, качество и комфорт, гама високо ефективни турбо и електрифицирани задвижвания, по-лека, но и по-здрава конструкция, изцяло ново окачване, технологиите Honda Sensing за повишаване на безапоснастта и много други.

Изцяло ново, новото (10) поколение Honda Accord, което е с увеличено междуосие, но в същото време е по-ниско и по-късо от предшественика си, идва също така с първата в света 10-степенна роботизирана предавателна кутия в автомобил с предно задвижване и възможност за вграждане на новото поколение на двумоторната хибридна задвижваща система на марката.

Новият Accord е оборудван с централен 8-инчов централен монитор, нов 6-инчов прожекционен Head Up екран, система за безжично зареждане на мобилен телефон, автоматично синхронизиране с Bluetooth чрез NFC (Near Field Communication) технология, 4G интернет свързаност, възможност за получаване на обновявания за бордовата система през интернет и други.

От Honda са предвидили три модификации на новия Accord по отношение на задвижването. Два от тях са четирицилиндрови турбо, а третото е електрифицирано хибридно Accord Hybrid. Стандартните двигатели са 1.5 литров със 192 конски сили и двулитров, част от технологиите в които са заимствани от мотора на новия Civic Type R, обещаващ максимална мощност от 252 конски сили. Всеки един от представителите на новото поколение Accord ще бъде оборудван с Two-Mode Driving System, която предлага избор между два основни режима- Normal и Sport, променяйки основните настройки на автомобила.

Стандартно оборудване за всеки нов Accord ще бъде също така и обезопасителната технология Honda Sensing, която обединява системи като Collision Mitigation Braking за избягване на удар с превозно средство отпред, система за предупреждение при неволно напускане на пътното платно, адаптивен круз-контрол, система за разпознаване на пътните знаци, паркинг сензори и други.

Сподели:  
Етикети: Honda, Accord

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Сръчковците

Сръчковците са миниатюрни създания, които живеят в машините и уредите около нас, поддържат ги и ги...

още...