Новини

Seat регистрира специално лого за Cupra

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2017-08-11 10:36:48, видяна 47 пъти

В момента моделите Cupra се различават от стандартните им аналози в Seat само с емблемка флагче. Компанията са решили че това не е достатъчно и са регистрирали ново лого, което да позволи отделяне на моделните варианти Cupra от обикновените и дори те да станат отделна марка и компания.

Плановете по отношение на развитието на моделите Cupra в тази посока, естествено не се разгласяват, но представител на автопроизводителя заяви: “Seat развива свой нов фирмен стил. Като ново качество в общата процедура на нашата промишлена дейност регистрираме собственоста си върху много патенти, емблеми и проекти. Както вече заявихме преди няколко месеца, една от целите ни е развитието на бизнеса ни Seat Sport извън пределите на чистия автоспорт.”

С тези думи се потвърждава догадката, че компанията смята да използва постиженията и разработките на поделението си Seat Sport в свои бъдещи модели. Това ще позволи на марката да получи още дивиденти от своите високотехнологични спортни разработки и да увеличи печалбите си.

Очаква се, че следващият модел Leon Cupra R ще бъде още по-екстремен и ще се появи до края на годината. През първата половина на следващата 2018-а година ще излезе на пазара и спортна версия на успешно наложилия се на пазара пръв кросовър на испанците - Ateca. По всяка вероятност новото лого ще украси и двата модела, а самите те ще променят и позиционирането си на пазара.

Сподели:  
Етикети: Специално, лого, Seat, РЕГИСТРИРА, Cupra

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.

Audi A1 2018-а – първи...

Audi A1 2018-а – първи подробности преди 18ч. 44мин.
Второто поколение на хечбека Audi A1 ще бъде представено през първата половина на... още»
Новото BMW M5 (Видео) Полицията в Люксембург се качва на... Mercedes-Maybach 6 Cabriolet: 6... Първа доставка на Bugatti Chiron в...
 
 
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
5D Гробницата на фараона

Возили ли сте се на влакче на ужасите?!? А искате ли да го направите в древна египетска гробница?...

още...