Новини

Seat регистрира специално лого за Cupra

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2017-08-11 10:36:48, видяна 73 пъти

В момента моделите Cupra се различават от стандартните им аналози в Seat само с емблемка флагче. Компанията са решили че това не е достатъчно и са регистрирали ново лого, което да позволи отделяне на моделните варианти Cupra от обикновените и дори те да станат отделна марка и компания.

Плановете по отношение на развитието на моделите Cupra в тази посока, естествено не се разгласяват, но представител на автопроизводителя заяви: “Seat развива свой нов фирмен стил. Като ново качество в общата процедура на нашата промишлена дейност регистрираме собственоста си върху много патенти, емблеми и проекти. Както вече заявихме преди няколко месеца, една от целите ни е развитието на бизнеса ни Seat Sport извън пределите на чистия автоспорт.”

С тези думи се потвърждава догадката, че компанията смята да използва постиженията и разработките на поделението си Seat Sport в свои бъдещи модели. Това ще позволи на марката да получи още дивиденти от своите високотехнологични спортни разработки и да увеличи печалбите си.

Очаква се, че следващият модел Leon Cupra R ще бъде още по-екстремен и ще се появи до края на годината. През първата половина на следващата 2018-а година ще излезе на пазара и спортна версия на успешно наложилия се на пазара пръв кросовър на испанците - Ateca. По всяка вероятност новото лого ще украси и двата модела, а самите те ще променят и позиционирането си на пазара.

Сподели:  
Етикети: Специално, лого, Seat, РЕГИСТРИРА, Cupra

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...