Новини

Toyota превърна минивана си Proace в много приятен кемпер

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2017-08-11 10:47:01, видяна 70 пъти

Toyota построи нова версия на минивана си Proace за любителите на отдиха сред природата. Колата, оборудвана с всичко необходимо за къмпиране, включително широк креват, кухня и мивка вече се предлага на пазара в Германия.

В преработката на минивана е участвала специализираната компания QUQUQ. Кемперчето може да бъде поръчано с пет или седеместен салон. В стандартния му вариант в багажника на автомобила има разгъващ се кухненски блок с котлон, минимивка, кухненска посуда и резервоар за вода.

Срещу допълнително заплащане на клиентите се предлагат сгъваема масичка и столове, релси с багажник на покрива и специалната външна палатка Dachzelt ARB Simpson III. Пълният набор от допълнителни опции излиза на купувача около €5000. Самият Proace в стандартно изпълнение в Германия се продава за €35 000.

Подобни автомобили за туристи във Федералната република предлагат още Mercedes-Benz и Volkswagen, но техните версии не са с допълнителен набор от оборудване, а специални автомобили, създадени в заводски условия и с доста по-висока цена.

Mercedes-Benz V-Класс Marco Polo, например, е оборудван с повдигащ се покрив и трансформируеми в двуместен креват седалки. Иначе по принцип салонът има бизнес-интериор. Подобен автомобил за туристи и пътешественици предлага и Volkswagen. Неговата къща на колела се нарича California и също има всичко необходимо за комфортен отдих, включително и душ.

Сподели:  
Етикети: Toyota, Превърна, приятен, кемпер, минивана, Proace

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...