Новини

CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE 2017 : CITROËN CXPERIENCE CONCEPT ОТЛИЧЕН С НАГРАДА

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2017-09-14 08:15:35, видяна 145 пъти

На 10.09., по време на 4-тото издание на «Chantilly Arts & Elégance Richard Mille 2017» , концептуалният Citroën CXPERIENCE спечели награда в конкурса за елегантност сред автомобилите. Олицетворение на комфорта и високия клас автомобили на Citroën, този концептуален модел е все още толкова съблазняващ погледите, колкото и преди една година, когато беше показан за първи път на Автомобилното изложение в Париж. В Шантий, над 16000 посетители се възхитиха на отличителния силует на модела, който беше оценен наравно с още един от участващите концепти.

За 4-та поредна година, Chantilly Arts & Elegance Richard Mille събра на едно място автомобилите на бъдещето и модата по един изключителен начин в замъка Шантий. Тази година, над 16000 посетители дойдоха да разгледат концептуалните модели, които взеха участие в конкурса, както и 90-те исторически автомобила от целия свят.

Концептуалният CXperience Concept, заедно с още един от петте представени концептуални модела, спечели вниманието на журито.

Международният конкурс по елегантност, Chantilly Arts & Elegance Richard Mille, предлага на своите посетители едно уникално представяне на всеки конструктор и неговия концептуален модел, заедно с известен дизайнер. Citroën избра да се представи в конкурса „Concours d’Elégance 2017“ с CXPERIENCE CONCEPT и китайския дизайнер Янг Ли.

Концептуалният модел вече е получавал награди от Le Grand Prix du Mondial de l’Auto 2016 RTL- Auto Plus, след като беше показан пред публика за първи път.
CXPERIENCE CONCEPT демонстрира капацитета на Citroën да разгърне своето обещание «Be Different, Feel Good» в сегмента на лимузините.Отличителният силует на CXPERIENCE разбива стандартните разбирания. Моделът внедрява и програмата «Citroën Advanced Comfort®».


Марката Ситроен

Международна автомобилна марка с пълна гама от модели, Ситроен е култивира традиция на смелост и творчество от 1919 година насам. Като се отличават със своя дизайн и оптимизъм, благодарение на комфорта и технологичната си интелигентност, автомобилите Ситроен, между които и новият C3 и новият компактен SUV C3 Aircross, внасят свеж полъх в автомобилната индустрия. Ситроен е марка, ориентирана към хората, напълно в крак с времето. Ситроен се отличава и с уникален клиентски опит, който предоставя - онлайн интернет страница за мнения Citroën Advisor и мобилни решения като например Citroën Rent & Smile и Citroën Earn & Drive. С 10 000 точки на продажба и сервизни центрове в почти 80 държави, през 2016 г. Ситроен реализира на пазара над 1,1 милион автомобила Марката спечели и осем титли при конструкторите в Световния рали шампионат и трета поредна титла при конструкторите в Световния шампионат за туристически автомобили на ФИА през 2016 г.

Сподели:  
Етикети: Concept, Отличен, Citron, НАГРАДА, Arts, MILLE, Richard, CXPERIENCE, CHANTILLY, LGANCE

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино
Джурасик свят: Рухналото кралство

Джурасик свят: Рухналото кралство обещава да бъде смразяващо кръвта преживяване, в което динозаврите...

още...