Новини

Citroen C3 Aircross с 9000 заявки от началото на месеца

Публикувана от auto-press.bg в Авто
Дата: 2017-10-12 15:24:37, видяна 98 пъти

Citroen обяви, че изцяло новото пазарно предложение на марката- C3 Aircross, се радва на завиден първоначален потребителски интерес. За малко повече от 10 дни след лансирането на модела, в дилърските центрове на фирмата са постъпили 9000 заявки за закупуване на компактния SUV модел, като 6000 от тях са били направени на родния за марката пазар.

В резултат на силното търсене, C3 Aircross се е превърнал във второто най-продавано пазарно предложение на Citroen, след новото C3, от началото на октомври. От френската марка споделят и интересни потребителски предпочитания за новия си модел- повече от 50% от заявките са за по-високите нива на оборудване на автомобила, 55% са едно от четирите налични като допълнително оборудване интериорни изпълнения, 20% от клиентите са избрали двуцветното контрастно изпълнение на тавана, а 15% са надградили своята бъдеща кола и със специален Colour Pack пакет с допълнителен цвят по релсите на тавана, капаците на външните огледала, задните панели и други.

Само преди няколко дни пък стана ясно, че Citroen C3 Aircross е след шестте финални кандидатури, които ще спорят за престижното отличие AUTOBEST 2018.

Сподели:  
Етикети: Citroen, началото, заявки, Aircross

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
рекламирай тук
Актуални прожекции · още кино

още...